Sint Antonius Stichting

Gesteunde organisaties

In 2019 worden initiatieven van onder andere de navolgende organisaties gesteund.

De Sint Antonius Stichting neemt geen ongevraagde voorstellen in behandeling. Indien u gevraagd bent een voorstel in te dienen kan de Sint Antonius Stichting advies inwinnen bij derden aangaande uw organisatie of initiatief, onder oplegging van vertrouwelijkheid.

Hieronder vindt u foto’s van de door ons gesteunde projecten.

De stichting

Wonen voor een goed doel: AHAM Vastgoed is geconsolideerd 100% eigendom van de Sint Antonius Stichting. Deze stichting steunt al tientallen jaren projecten in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Deze projecten hebben een direct verband met het verbeteren van Onderwijs, Leefomstandigheden en Gezondheidszorg. De resultaten die behaald worden met de vastgoedportefeuille komen geheel ten goede aan deze doelen.

De Sint Antonius Stichting werkt samen met organisaties die de armste mensen in Sub Sahara Afrika steunen om zelf de beweging te maken naar werk en onderwijs, waardige huisvesting en een betere gezondheid. Voor gemarginaliseerde groepen ondersteunt de Stichting initiatieven die bijdragen aan een gelijkwaardig leven. De Sint Antonius Stichting gelooft in een wereld waarin iedereen gelijke kansen moet hebben op onderwijs, een waardig thuis en goede gezondheid. Daar waar – en voor diegenen waarvoor – deze kansen het meeste onder druk staan, ondersteunt de Sint Antonius Stichting een aantal innovatieve initiatieven.

Wonen voor een goed doel via AHAM vastgoed

Bestuur

  • E.J.M. Schopman, secretaris
  • M.P. Wilms, penningmeester
  • H.J.Th. van Stokkom
  • P. Compernolle

General Management International Development

 

Adres

Sint Antonius Stichting
Sarphatistraat 370, A9
1018 GW Amsterdam

KvK Amsterdam – 41199838