Al meer dan een eeuw ervaring in vastgoed met een hart

Geschiedenis

AHAM Vastgoed is de beheerder van de vastgoedportefeuille van de J.H.F. Schopman en Zonen BV. De heer Schopman bouwde vanaf 1906 gestaag de portefeuille uit tot op dit moment meer dan 2.500 verhuurbare eenheden. AHAM is er trots op deze portefeuille te mogen beheren met een hecht team van gedreven medewerkers en zij staat u met plezier terzijde bij het vinden van uw gedroomde woning of bedrijfslocatie.

De stichting

AHAM is geconsolideerd 100% eigendom van de Sint Antonius Stichting. De resultaten die behaald worden met vastgoed komen geheel ten goede aan goede doelen.  Via Sint Antonius Stichting Projecten steunen we een aantal sociale organisaties. Door van ons te huren doet u dat ook.

→ Lees meer over de stichting

Organisatie

AHAM Vastgoed B.V. is beheerder van de vastgoedportefeuille van J.H.F. Schopman en Zonen BV met meer dan 2.600 verhuurbare eenheden waaronder woningen, winkels, kantoren en bedrijfscomplexen. Het grootste deel van de portefeuille is residentieel en ligt binnen de ring van Amsterdam, waarvan veel gebouwen ook monumentaal. Met een eigen technische afdeling voor het uitdenken en uitvoeren van renovaties, een onderhoudsafdeling voor het administreren van dagelijkse reparaties, een financiële afdeling voor de verwerking van de kasstroom en een eigen verhuurafdeling voor de muterende woningen en bedrijfspanden, zijn wij met een klein en hecht team gespecialiseerd in vele aspecten van vastgoed en proberen wij door de korte lijnen een effectief beleid te voeren.

Werken bij AHAM Vastgoed

In ruim een eeuw heeft AHAM Vastgoed een portefeuille opgebouwd met prachtige gebouwen op populaire locaties, grotendeels binnen de ring van Amsterdam. Ons werk staat in het teken van het goed exploiteren en uitbreiden van dit bezit. Wij willen mooie plekken behouden en creëren en geloven dat dit de basis is van sterke resultaten.

Ons bezit bestaat uit vrijwel alle segmenten, waarbij woningen dominant zijn en blijven. Ook winkels, kantoren en horeca zijn volop aanwezig binnen de portefeuille. De breedte van ons profiel, dynamiek van het bedrijf én de filantropische achtergrond vormen samen de elementen die onze mensen binden. Dit vertaalt zich in een hart voor vastgoed (wij zijn géén financiële instelling), taakverantwoordelijkheid en collegialiteit als competenties die onmisbaar zijn om een volwaardig teamlid te zijn. Met 35 mensen werken wij dagelijks aan verhuur en onderhoud van 2.500 eenheden en een ontwikkelportefeuille van meer dan € 70 miljoen. Wij doen dat met elkaar.

Onze portefeuille kent een waarde van circa € 1 miljard en met slechts 35 mensen bezitten wij kennis over alle facetten van vastgoedbeheer- en ontwikkeling. Dat betekent dat wij elkaar helpen en nieuwsgierig zijn naar wat anders en beter kan. Iedere collega is van waarde en krijgt ruimte om ons bedrijf mede vorm te geven. Hiërarchisch zijn wij niet, duidelijk des te meer. Ons bedrijf heeft de portefeuille met € 100 miljoen per jaar zien groeien en het team groeit mee.

Ons team is trouw en daar hechten wij waarde aan. Geef jij om vastgoed, meerwaarde en betrokken collega’s, is een maatschappelijke bestemming van de winst belangrijker dan het hoogste salaris, hou dan onze vacatures in de gaten. We willen jou graag leren kennen.

AHAM projecten | Morgen

 

 

 

Voor een greep uit onze recente en toekomstige projecten.

 

Lees Morgen over hoe wij de stad mooier maken.

Lees meer