Al meer dan een eeuw ervaring in vastgoed met een hart

Geschiedenis

AHAM Vastgoed is de beheerder van de vastgoedportefeuille van de J.H.F. Schopman en Zonen BV. De heer Schopman bouwde vanaf 1906 gestaag de portefeuille uit tot op dit moment meer dan 2.500 verhuurbare eenheden. AHAM is er trots op deze portefeuille te mogen beheren met een hecht team van gedreven medewerkers en zij staat u met plezier terzijde bij het vinden van uw gedroomde woning of bedrijfslocatie.

De stichting

AHAM is geconsolideerd 100% eigendom van de Sint Antonius Stichting (SAS). Via Sint Antonius Stichting Projecten steunen we effectieve organisaties die werken aan onderwijs, gezondheidszorg en huisvesting voor de allerarmsten. De resultaten die behaald worden met vastgoed komen geheel ten goede aan sociale initiatieven. Door van ons te huren of met ons samen te werken doet u dat ook. Heel simpel.

→ Lees meer over de Stichting

Organisatie

AHAM Vastgoed BV. is beheerder van de vastgoedportefeuille van J.H.F. Schopman en Zonen BV met meer dan 2.500 verhuurbare eenheden waaronder woningen, winkels, kantoren en bedrijfscomplexen. Het grootste deel van de portefeuille is residentieel en ligt binnen de ring van Amsterdam waarvan veel gebouwen ook monumentaal. Met een eigen technische afdeling voor het uitdenken en uitvoeren van renovaties, een onderhoudsafdeling voor het administreren van dagelijkse reparaties, een financiele afdeling voor de verwerking van de kasstroom en een eigen verhuurafdeling voor de muterende woningen en bedrijfspanden, zijn wij met een klein en hecht team gespecialiseerd in vele aspecten van vastgoed en proberen wij door de korte lijnen een effectief beleid te voeren.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures