Beschikbaar

Oostenburgermiddenstraat 2

Type: horeca
Oppervlakte: 275 m² VVO
Verdieping: begane grond
Huurprijs: € 10.312,50 excl. btw per maand (€123.750,- excl. btw per jaar) peildatum 1 oktober 2023.
Beschikbaar per: Q1 2024

OMSCHRIJVING
Een prachtig gelegen bedrijfsruimte met horecabestemming op het nieuwe Stadseiland Oostenburg. Het pand heeft een oppervlakte van circa 275m2 met (mogelijkheid tot) een zonnig terras deels op eigen grond, direct aan het water met een mooi uitzicht op de monumentale werkspoorbrug die de fietsverbinding vormt naar de omliggende wijken.

Aan de overkant van de straat liggen de historische Van Gendthallen die momenteel worden gerestaureerd en waar een dynamische mix van startups, bedrijven, winkels, horeca, sport en cultuur te vinden zal zijn.  Deze voormalige fabriekshallen worden een ontmoetingsplaats waar ideeën en technologieën worden gedeeld om te inspireren en te verbinden.

BEREIKBAARHEID
Het voormalige industrieterrein Oostenburg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart. Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

OPLEVERING
Verwachting Q1 2024.

BETEMMING

  • Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl
  • “horeca 3 en 4, uitsluitend in de eerste bouwlaag / plint’”
  • Verhuurder geeft de voorkeur aan een fine dining restaurant of vergelijkbaar. 

OPLEVERINGSVIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd, waarbij in de volgende extra’s is voorzien:

  • Vetvangput (buiten);
  • Verzwaarde elektra aansluiting van 3 x 250A
  • Warmte-koude voorziening: warmtepomp/voorraadvat en afvoer. Huurder is verplicht een overeenkomst voor warmtelevering en het gebruik van het systeem te sluiten met NextNRG;
  • Omkasting van warmte-koude voorziening.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
N.o.t.k.*

*huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en de verplichte aansluiting van de binnen installatie op de WKO.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

VVE
Het betreft een appartementsrecht welke onderdeel uitmaakt van een VvE. Huurder conformeert zich aan de bepalingen uit de splitsingsakte die voor hem van toepassing zijn.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

  1. 020-5244322
  2. BOG@aham.nl

Buurt

Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe stoere stadswijk met circa 1800 woningen. Er komt een mooie mix van sociale, middensegment en vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken en horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg blijft bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gentdhallen, de monumentale Werkspoorhal, de oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van Werkspoor.