Kamerlingh Onneslaan 1, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Type: kantoorruimte / bedrijfsruimte
Oppervlakte: 815 m² VVO
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 375/m2 per jaar excl. btw, turn-key (prijspeil 1 januari 2023, voor regulier kantoorgebruik)

OMSCHRIJVING
De Telefoondienst ligt direct aan park Frankendael, het groene hart van de Watergraafsmeer. AHAM Vastgoed transformeert dit bijzondere pand op de hoek van de Middenweg en de Kamerlingh Onneslaan tot een gemengde woon- en werklocatie. Op de begane grond en de beletage bevinden zich de commerciële ruimtes en broedplaatsen.

De oorspronkelijke Amsterdamse School-details en grote ramen zijn kenmerkend voor het gebouw, dat volledig wordt gerenoveerd en uitgebreid met hedendaagse opbouw. Originele details gaan hand in hand met een duurzame, moderne afwerking. De verwachte oplevering is maart 2024, maar de commerciële ruimtes zijn al eerder beschikbaar en op afspraak te bezichtigen.

De Telefoondienst biedt ruimte aan vijf bedrijfsruimtes en een broedplaats. De duurzame, volledig gerenoveerde ruimtes zijn geschikt als kantoor, winkel of galerie. De bedrijfsruimtes zijn los te huur, maar het is ook mogelijk om een of meerdere ruimtes samen te huren. Er is bovendien ondersteunende horeca mogelijk.

BEREIKBAARHEID
De Telefoondienst ligt middenin Amsterdam-Oost en is moeiteloos te bereiken met het ov, de auto of de fiets. Er zijn tram- en bushaltes voor de deur en dankzij de nabijgelegen stations Amstel, Science Park en Muiderpoort zijn trein en metro op loopafstand. Vanaf de Middenweg rijd je met de auto zo de ring op.

De gemeente heeft speciaal voor de huurders van de bedrijfsruimtes extra fietsplekken gecreëerd aan de Kamerlingh Onneslaan. Daarnaast komen er vier parkeerplekken op het terrein voor huurders van de commerciële ruimtes. Deze worden afzonderlijk te huur aangeboden voor € 225 excl. btw per maand.

OPLEVERING
Q1 2024

BESTEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl

Verhuurder geeft voor de bedrijfsruimtes voorkeur aan een kantoorfunctie.

OPLEVERINGSNIVEAU
N.t.b.

VERDELING OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte 1: 91 m2 VVO (74 m2 BG en 17 m2 vide)

Bedrijfsruimte 1A: 171 m2 VVO

Bedrijfsruimte 1B: 199 m2 VVO

Bedrijfsruimte 1C: 198 m2 VVO

Bedrijfsruimte 1G: 173 m2 VVO

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
N.t.b.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.n

Lees meer
+
-

Buurt

De Watergraafsmeer, een deelgebied van Oost, was ooit een meer, toen een polder, daarna een buitenplaats en toen een zelfstandige gemeente. Van de functie van buitenplaats is nog één overblijfsel te zien: het laatst overgebleven buitenhuis Frankendael. De Watergraafsmeer werd begin jaren zeventig wereldberoemd (in ieder geval in Nederland), omdat daar stadion De Meer lag, waar Ajax zijn grootste triomfen vierde. Tuinstadwijk Betondorp (foto links), onderdeel van de Watergraafsmeer, werd eveneens een begrip; stervoetballer Johan Cruijff groeide er op, net als volksschrijver Gerard Reve. Het zal toeval zijn, maar de wijk is een geliefde plek van schrijvers en andere kunstenaars. Een bekende attractie in de Watergraafsmeer is nog steeds de Jaap Eden kunstijsbaan. Ook het Science Park Amsterdam, waar veel hoogwaardige bedrijvigheid zit, ligt in deze voormalige polder. Bijzonder aan de Watergraafsmeer zijn verder de prachtige groene begraafplaats De Nieuwe Ooster en Park Frankendael. Sfeervol en groen is ook de tuinstadbuurt met dezelfde naam: Frankendael. (bron: amsterdamwoont.nl)

Specificaties

Adres: Kamerlingh Onneslaan 1, Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Service kosten: N.t.b.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 815 m2
Beschikbaar vanaf: Q4 2024
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Plattegrond

KO1 verhuurplattegronden met keukens-BG

blueprint