nl / en
Beschikbaar

Haarlemmerplein 2 te Amsterdam

Type: bedrijfsruimte/winkelruimte
Oppervlakte: 309 m² VVO
Verdieping: begane grond 154 m² VVO en kelder 155 m2 VVO
Huurprijs: € 9.583,- excl. BTW per maand. Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.
Beschikbaar per: Vanaf oktober 2024
Beschikbaar per: Casco – Q3
Bestemming: conform bestemmingsplan: detailhandel

OPLEVERINGSNIVEAU
Nader overeen te komen.

OBJECT en LOCATIE
Een opvallend hoekpand aan het Haarlemmerplein met een grote etalage aan weerszijden wordt momenteel her ontwikkeld. De entree van de bedrijfsruimte bevindt zich op de hoek van het Haarlemmerplein en de Haarlemmerdijk. De bedrijfsruimte op de begane grond is licht en ruim. Vanaf de tweede bouwlaag worden woningen gerealiseerd

Het Haarlemmerplein heeft een transformatie ondergaan en is het nu een levendige ontmoetingsplek voor diverse mensen. De Haarlemmerdijk kenmerkt zich, in tegenstelling tot de door een leuke diversiteit aan (kleine) originele ondernemers. Amsterdammers doen hier hun dagelijkse boodschappen, terwijl winkelend publiek en dagjesmensen richting het Westerpark gaan. Aan de overkant, in de monumentale Haarlemmerpoort, is een horecagelegenheid gevestigd met terras aan het water.

Een actieve ondernemers BIZ is aanwezig, en de mogelijkheid voor een eigenaren BIZ wordt onderzocht. Dit resulteert in een goed onderhouden winkelstraat met enthousiaste ondernemers en eigenaren die samen streven naar de leukste winkelstraat van Amsterdam.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren.

Voorschot servicekosten
N.t.b.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
020-5244322
BOG@aham.nl

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)