Termini 12, 1022 LB Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Als vorm van pop-up store verhuren we dit bedrijfspand voor een korte periode en lage huurprijs. Het is een gebied in ontwikkeling, en staat aan de vooravond van een grote verandering. Een leuke, creatieve en innovatieve formule is een goede aanvulling in dit opkomende gebied.

In het Stationsgebied van het nieuwe Centrumgebied Amsterdam-Noord (CAN) verrijst een nieuwe gemengde hoog stedelijke wijk rond het OV knooppunt, station Noord. Dit is het beginpunt van de Noord/Zuidlijn. Het grootste deel in het stationsgebied zelf is al opgeleverd, de overige delen rondom het stationsgebied worden in de komende jaren versneld ontwikkeld.

Het stationsgebied vormt het hart van Centrumgebied Amsterdam Noord. Het stationsgebied grenst aan Elzenhagen-Zuid, een nieuwe woonwijk met maar liefst 1800 woningen. In Elzenhagen-Noord zijn de aflopen jaren vooral grondgebonden woningen gerealiseerd. Het Noorderkwartier met zelfbouwkavels en cocreatie waarvoor het bestemmingsplan onlangs in procedure is gebracht, ligt aan de noordkant van het stationsgebied. Aan de oostzijde ligt het winkelcentrum Boven ’t IJ en het Buikslotermeerplein. De grote Euroscoop bioscoop is ook eind 2019 geopend en zal een grote impuls geven aan het gebied.

In totaal zorgt de nieuwbouw van het CAN-gebied voor totaal zo’n circa 4.000 nieuwe woningen, allemaal mensen die straks langs deze commerciële ruimte lopen op weg naar de bus, de metro, de bioscoop, het Gemeentehuis en het winkelcentrum Boven ’t IJ. Tevens recht tegenover het object zorgt een groot hotel voor toerisme in dit gebied en de horeca op het plein voor een levendige plek. De 2 scholen , ROC en Bredero Collega, die boven de commerciële plint gevestigd zijn, zorgen voor een groot aantal dagelijkse passanten en veel reuring.

Bereikbaarheid
Dankzij de ligging naast het station Noord is de locatie uitstekend bereikbaar per metro en bus. Nu de Noord/Zuidlijn rijdt vormt het station Noord het startpunt van deze metrolijn en is Amsterdam Centraal in een paar minuten bereikbaar. Daarnaast vormt het station het centrale busstation in Amsterdam Noord van de bussen naar Amsterdam en de regio. Gelegen naast de IJdoornlaan, de Nieuwe Leeuwarderweg en de ringweg A10 is het gebied ook met de auto goed bereikbaar.

Huurprijs
€ 2.000,- excl. BTW per maand voor de eerste 2 jaar. Te vermeerderen voor 3e en 4e jaar.

Opleveringsniveau
Het object zal casco worden opgeleverd inclusief eventueel een aantal extra voorzieningen achter te laten door huidige huurder.

Verdeling oppervlakte:
– Begane grond circa 125 m2.

Huurtermijn:
Tijdelijk (maximaal 2 jaar). In overleg kunnen we ook een langer huurtermijn aangaan waarbij we dan afspraken maken over de huurprijs.

Servicekosten
In nader overleg.

Huurovereenkomst
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Termini 12, 1022 LB Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 2.000,-
Service kosten: In overleg
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 125 m2
Beschikbaar vanaf: 1-04-2022
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: A