Haarlemmerplein 2, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

IN ONTWIKKELING een prachtig gesitueerd en MARKANT HOEKPAND met grote etalage gelegen aan het gerenoveerde Haarlemmerplein/hoek Haarlemmerdijk. Voor de deur bevindt zich het Haarlemmerplein met een ondergrondse parkeergarage (betaald parkeren, ingang Haarlemmerweg). De Haarlemmerdijk is een populaire winkelstraat in het centrum van de stad, gelegen op de rand van de Jordaan. Kenmerkend aan de Haarlemmerdijk, in 2011 samen met de Haarlemmestraat zelfs uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland door bezoekers van de website NLstreets, is de mix van dagelijkse voorzieningen en lifestyle / speciaalzaken. De straat is hierdoor aantrekkelijk voor de dagelijkse boodschap, maar ook voor een leuke shopsessie.

Bereikbaarheid:
Auto: Het object is goed bereikbaar met de auto via de A10, afslag S100 of S103.
Parkeren: Op de openbare weg (bemeterd).
Openbaar vervoer: Met het openbaar vervoer is de ruimte uitstekend te bereiken, Tramlijn 3 stopt om de hoek op de Marnixstraat eveneens als een aantal bussen.

Verdeling oppervlakte:
Circa 484,20 m² v.v.o. winkel-/kantoorruimte, verdeeld over het souterrain, begane grond en eerste verdieping. De ruimte is als volgt verdeeld:

  • Souterrain: 144,40 m²
  • Begane grond: 188,10 m²
  • Eerste verdieping: 151,70 m²

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Collegiale verhuur:
Makelaar P. vd Bosch
Contactpersoon Rob
Telefoonnummer 020-3052929
Emailadres rob@pvdbosch.nl

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Haarlemmerplein 2, Amsterdam
Type: Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 484 m2
Beschikbaar vanaf: In overleg
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ