Zeedijk 125c / Centrum / €1.675,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ten Zuidoosten van het Centraal Station ligt de Oudezijds tussen het Damrak en het schilderachtige kanaal de Oudeschans. Het is aan de zuidkant begrensd door de rivier de Amstel. De Wallen nemen slechts een klein deel in beslag: binnen een driehoek gevormd door het Centraal Station en de twee belangrijkste pleinen, de Dam, met het Koninklijk Paleis en de schilderachtige Nieuwmarkt, met de Waag, een middeleeuws weeggebouw, als middelpunt. Het is gemakkelijk om het Red Light District te vermijden, drukke slagaders zoals Damrak en het zeer toeristisch Warmoesstraat en Damstraat. Op lokaal niveau is er een intens en divers merk van sociale interactie tussen bewoners, winkeliers, handelaars en, ja, ook je vriendelijke wijkprostituee. Op een grappige manier komt het gebied over als een surrealistische Sesamstraat van soorten. En de lokale bevolking is standvastig: tijdens de jaren 1970, toen het gebied rond de Nieuwmarkt werd bedreigd met vernietiging door de bouw van een metrolijn, kwam de gemeenschap samen om de historische gebouwen. (bron: iamsterdam.com)

Beschrijving

Geschikt voor twee werkende delers.

Binnenkort beschikbaar: maisonnette woning in een karakteristiek pand midden in het hart van Amsterdam. Het appartement bevindt zich in één van de oudste delen van de stad aan het eind van de Zeedijk. In en om de Zeedijk is een zeer groot aanbod aan diverse voorzieningen, ze staat vooral bekend om haar vele restaurants en cafés. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden wat betreft het openbaar vervoer, zo is er op de Nieuwmarkt een metrostation en zijn er in de buurt voldoende tramlijnen. Daarnaast is het Centraal Station op loopafstand en zijn populaire buurten als de Pijp en de 9 Straatjes op nog geen 10 minuten fietsen verwijderd van de woning. Met de auto is het maar 10 minuten naar de ringweg A-10.

Indeling:
Via de entree krijgt je toegang tot zowel de woonkamer, de keuken als het separate toilet. Via de trap bereik je de twee slaapkamers. In de grootste slaapkamer bevindt zich de badkamer met douche en dubbele wastafel.

Lees meer

Specificaties

Adres: Zeedijk 125c, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 74 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 22/10/2019
Huurprijs: € 1.675,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20160610 Zeedijk 125 C

blueprint