Wormerveerstraat 92 / West / €1.225,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De Spaarndammerbuurt is de laatste decennia uitgegroeid tot een gezellige buurt waar steeds meer leuke hotspots te vinden zijn: van ontbijt tot lunch en van diner tot een borrel. De multiculturele maaltijden die je hier in de buurt ’s avonds kunt afhalen, kun je heerlijk oppeuzelen in het Westerpark, dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. In dit park kun je heerlijk vertoeven en met de Westergasfabriek – een cultuurwalhalla waar beurzen, festivals en popconcerten plaatsvinden – verveel je je nooit! De kleine wijk ligt bovendien aan het IJ, net als het Stenen Hoofd waar je regelmatig feestjes en festivals hebt, zoals het openluchtfilmfestival. (bron: www.yourlittleblackbook.nl)

Beschrijving

Leuke studio met tuin in de levendige Spaarndammerbuurt! De keuken is een standaard keukenblok. De badkamer is ruim en netjes. Er zijn veel spullen in de woning die eventueel overgenomen kunnen worden van de huidige huurder. Aan de achterkant een heerlijke tuin van 29 m2.

De studio zit om de hoek bij de Spaarndammerstraat. Deze straat is het laatste decennium uitgegroeid tot een gezellige straat met een divers aanbod van winkels en horeca. Op loopafstand van het Westerpark en nabij OV en diverse uitvalswegen.

 

*Vloer is ter overname

Lees meer

Specificaties

Adres: Wormerveerstraat 92, Amsterdam, Nederland
Type: Studio
Oppervlakte : 38 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 03/06/2021
Huurprijs: € 1.225,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 13,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20190806 Wormerveerstraat 92

blueprint