Willemsparkweg 7-2 / Zuid / €4.950,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Let op! Dit appartement is niet geschikt voor delers en/of studenten!

Een luxe bovenwoning van circa 185m2 met eigen entree gelegen in het Museumkwartier, voorzien van 5 slaapkamers, 4 badkamers, een woonkeuken, extra keuken op bovenste verdieping en een groot dakterras (circa 40m2) met uitzicht over het Museumplein.

Gelegen in het chique Oud-Zuid bevindt deze woning zich op een geweldige locatie. Nabij de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, van Bearlestraat en P. C. Hooftstraat. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals, winkels, scholen, kinderdagverblijven, musea, Concertgebouw, (vondel)park, terrassen en restaurants. Er is een goede verbinding met de auto naar de ring A-10 en met de tram of bus bent u binnen 10 minuten op de Dam.

Indeling:
Entree, trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: hal met garderobekast, toilet, woonkamer met open luxe keuken met kookeiland, voorzien van alle (inbouw-) apparatuur, lichte woonkamer (47,5 m2) met twee gashaarden.
Derde verdieping: Hal met inbouwkasten, 1e badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, 2e badkamer voorzien van douche en dubbele wastafel, slaapkamer voorzijde (ca.15 m2), 2e slaapkamer voorzijde (ca.6 m2) en een 3e slaapkamer aan de achterzijde (ca.15 m2).
Vierde verdieping: Overloop met keuken, wasruimte (voorzien van wasmachine en wasdroger), zeer ruime slaapkamer voorzijde (ca.31 m2) met badkamer, voorzien van ligbad, separate douche en dubbele wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde (ca.14 m2), 2e badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.
Vijfde verdieping; Overloop met toegang tot het zeer ruime dakterras.

Lees meer

Specificaties

Adres: Willemsparkweg 7-2, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 185 m2
Aantal slaapkamers: 5
Beschikbaar vanaf: 26/09/2022
Huurprijs: € 4.950,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 10,63
Service abonnement: € 7.77
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

Plattegrond

Willemsparkweg 7-2 samengevoegd

blueprint