Waldeck Pyrmontlaan 18h / Zuid / €2.450,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

!Let op dit appartement is niet geschikt voor delers!

Recent gerenoveerd 3-kamer woning op de begane grond met voortuin!

De Waldeck Pyrmontlaan behoort tot een van de mooiste lanen van de Koningsbuurt. Een chique buurt met fraaie woonhuizen, herenhuizen en stadsvilla’s aan de rand van het Vondelpark. Tevens bevindt zich om de hoek de Amstelveenseweg met zijn leuke winkels en restaurants. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Zowel het Haarlemmermeerstation (bus en tram), als de belangrijke uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10) bevinden zich op geringe afstand.

Deze woning heeft een prachtige ruime entree met originele details. De woning bevindt zich op de begane grond en heeft een voortuin. Het appartement is luxe verbouwd. De woning heeft een open keuken met kookeiland. Deze is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers in het souterrain en een royale badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Tevens is er een royale hal in het souterrain. Er zijn twee seperate toiletten.

Let op, de tuin die u op de foto’s ziet wordt nog afgemaakt.

Lees meer

Specificaties

Adres: Waldeck Pyrmontlaan 18h
Type: Appartement
Oppervlakte : 90 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 28/05/2021
Huurprijs: € 2.450,-
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 18,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

TO-2100 Waldeck Pyrmontlaan 18-H (woning)

blueprint