Veerstraat 78-1 / Zuid-Hoofddorppleinbuurt / €1.375,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Het Hoofddorppleinbuurt is een erg geliefde, maar ook een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden; Het Vondelpark, De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en Het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt gelegen zoals sportschool Basic Fit (aan het einde van de straat), Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos). Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Beschrijving

De prachtige Veerstraat is gelegen in Amsterdam – Zuid in de bruisende Hoofddorppleinbuurt. Alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand beschikbaar. Er is een groot winkelaanbod voor de dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen en er is een diversiteit aan gezellige cafeetjes, restaurants en traiteurs. Voor de ontspanning ligt het Vondelpark nabij. Binnen tien minuten zit u met de fiets in het centrum van Amsterdam. Het Haarlemmermeer station met verschillende tramlijnen is op vijf minuten loopafstand. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de ringweg A-10.

Zonnige doorzon woonkamer met open keuken (met inbouwapparatuur)! Balkon aan de achterkant. Tevens een ruime slaapkamer en een hele ruime badkamer. Apart toilet. De perfecte starterswoning!

Lees meer

Specificaties

Adres: Veerstraat 78-1, 1075 SZ Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 50 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 11/05/2021
Huurprijs: € 1.375,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Veerstraat 78-I

blueprint