Van Hogendorpstraat 107F / West / €1.650,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

In de populaire Staatsliedenbuurt zijn de laatste jaren veel woningen hoogwaardig gerenoveerd en in oude staat hersteld. In deze buurt treft u diverse gezellige buurtwinkels, cafés en eetgelegenheden aan. In de nabij gelegen Van Limburg Stirumstraat vindt u op korte loopafstand supermarkten en diverse uiteenlopende winkels. In het populaire Westerpark is op cultureel gebied altijd wat te doen is. Ook de gezellige winkelstraten van de Jordaan zijn hier letterlijk om de hoek en op zaterdag fietst u zo naar de Noordermarkt voor lekkere biologische producten. Treinstation Sloterdijk en het Centraal station zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand en met uw auto rijdt u vanuit de ondergelegen parkeergarage via de Haarlemmerweg zo de Ring A10 op.

Beschrijving

In de populaire Staatsliedenbuurt zijn de laatste jaren veel woningen hoogwaardig gerenoveerd en in oude staat hersteld. In deze buurt treft u diverse gezellige buurtwinkels, cafés en eetgelegenheden aan. In de nabij gelegen Van Limburg Stirumstraat vindt u op korte loopafstand supermarkten en diverse uiteenlopende winkels. Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van het Westerpark, waarop cultureel gebied altijd wat te doen is. Ook de gezellige winkelstraten van de Jordaan zijn hier letterlijk om de hoek en op zaterdag fietst u zo naar de Noordermarkt voor lekkere biologische producten. Treinstation Sloterdijk en het Centraal station zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand en met uw auto rijdt u vanuit de ondergelegen parkeergarage via de Haarlemmerweg zo de Ring A10 op.

Indeling:

Gelegen op de derde verdieping.

Entree, hal met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement, apart toilet met fonteintje, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De woonkamer met frans balkon aan de voorzijde van het gebouw met open keuken in hoekopstelling voorzien van 5-pits gascomfort, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast, bergkast met CV-ketel en wasmachine-aansluiting. De woning is voorzien van een eikenhouten parketvloer.

Bijzonderheden:
•Lift in het gebouw aanwezig;
•Algemene fietsenberging achter complex;
•In de onderbouw is een parkeerplaats te huur (parkeervergunning op straat niet mogelijk i. v. m. beschikbare parkeerplaatsen);

 

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Van Hogendorpstraat 107F
Type: Appartement
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 20/04/2021
Huurprijs: € 1.650,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 55,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Van Hogendorpstraat 107F

blueprint