Valeriusstraat 201 - 2 / Zuid / €1.600,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Huurwoning Amsterdam – Valeriusstraat 201 – 2

Een hoekwoning op de tweede verdieping in het hart van het authentieke, rustige Amsterdam Oud Zuid. De woning is gelegen op een steenworp afstand van de goede winkelstraten (PC-Hooftstraat, C. Schuytstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Vondelpark, het Concertgebouw en diverse restaurants/ cafés liggen op loopafstand van dit appartement. Het aanzicht in de Valeriusstraat, met zijn brede stoepen en groene pleintjes, wordt gekenmerkt door de vele karakteristieke voorgevels.

Indeling:

Via het trappenhuis bereikt u de woningtoegangsdeur waardoor u de hal van de woning betreedt. Vanuit de hal betreedt u de ruime en lichte woonkamer. Via een hal vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Vanuit de hal ook toegang tot een aparte toilet. Het appartement is voorzien van 2 buitenruimtes.

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Valeriusstraat 201 - 2, 1075 EX Amsterdam
Type: appartement
Bouwjaar: 1913
Oppervlakte : 70 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 03/06/2020
Huurprijs: € 1.600,-
Bijzonderheden: vloer ter overname
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 24
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20141124 Valeriusstraat 201 II

blueprint