Vaartweg 182-E / Hilversum / €2.250,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Fantastisch wonen aan de Vaartweg. Woont u aan de Vaartweg in Hilversum, dan loopt u binnen enkele minuten naar het gezellige centrum van Hilversum. Lekker winkelen in de compacte binnenstad of een terrasje pakken langs de Groest. Gaat u graag een frisse neus halen in het groen? Ook het natuurgebied Corversbos is dichtbij. Ideaal om regelmatig een lange boswandeling te maken over de statige beukenlanen van het voormalige landgoed Gooilust. Centralerwonen dan aan de Vaartweg kan bijna niet.

Beschrijving

Penthouse gelegen op de vierde verdieping met 2 ruime slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras aan de voor- en achterzijde.

Met het centrum van Hilversum en het natuurgebied Corversbos op loopafstand woont u heel centraal aan de Vaartweg in Hilversum. Hier biedt een nieuw woongebouw vijf riante, zeer luxe appartementen, één woning per woonlaag! Alle appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, circa 65 m², met luxe open keuken en kookeiland en twee moderne badkamers. Er is een riant terras over de volledige breedte van het appartement op het zonnige zuiden, met voldoende ruimte voor een zitje en planten. Het penthouse heeft aan voor- en achterzijde een diep terras. Vanuit de woning heeft u uitzicht op bomen en veel groen.

De appartementen zijn tussen de 135 m2 en 172 m2. Onder de woningen is een gemeenschappelijke parkeerkelder met zeven eigen parkeerplekken en twee parkeerplekken op eigen terrein. In de huurprijs is één parkeerplaats in de parkeerkelder inbegrepen. Een tweede parkeerplaats huurt u voor circa € 107,- per maand. Ieder appartement beschikt over een berging in de parkeerkelder. De servicekosten bedragen circa € 165,- per maand.

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Vaartweg 182-E
Type: appartement
Bouwjaar: 2018
Oppervlakte : 143 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 28/02/2019
Huurprijs: € 2.250,-
Waarborgsom: 4500
Service kosten: € 165
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Vaartweg 182 A

blueprint

Vaartweg 182 E_VH-2106

blueprint