Tweede Helmersstraat 23-4 / West / €1.950,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam: een geliefde buurt waar je terecht kunt bij de lekkerste restaurants, hipste designshops en leukste cafés. Er is op deze plek zoveel te doen en beleven, dat je er steeds weer terug blijft komen. (bron:Iamsterdam.com)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor woningdelers

Gerenoveerd appartement op de Tweede Helmersstraat in het centrum van Amsterdam.

De Tweede Helmersstraat loopt parallel aan de Overtoom en ligt zeer centraal tussen de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Stadhouderskade. Ondanks de zeer centrale ligging is het een rustige straat waar niet veel verkeer doorgeen rijdt. Daarbij zijn vele restaurants, cafés, winkels en andere voorzieningen dicht in de buurt. Het Vondelpark ligt op 5 minuten wandelen van de woning. De Stadhouderskade zorgt ervoor dat het makkelijk is om de stad in en uit te komen met de auto.

Het appartement heeft een gebruiksoppervlak van 83 m2 met twee slaapkamers en een riante woonkamer met open keuken. Verder beschikt de woning over een ruime douche, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens heeft de woning een geweldig dakterras met een mooi uitzicht over de stad.

Lees meer

Specificaties

Adres: Tweede Helmersstraat 23-4, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 83 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 01/11/2019
Huurprijs: € 1.950,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.