Tweede Helmersstraat 23-2 / West / €1.850,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam: een geliefde buurt waar je terecht kunt bij de lekkerste restaurants, hipste designshops en leukste cafés. Er is op deze plek zoveel te doen en beleven, dat je er steeds weer terug blijft komen. (bron:Iamsterdam.com)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor woningdelers

Gerenoveerd appartement op de Tweede Helmersstraat in het centrum van Amsterdam.

De Tweede Helmersstraat loopt parallel aan de Overtoom en ligt zeer centraal tussen de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Stadhouderskade. Ondanks de zeer centrale ligging is het een rustige straat waar niet veel verkeer doorgeen rijdt. Daarbij zijn vele restaurants, cafés, winkels en andere voorzieningen dicht in de buurt. Het Vondelpark ligt op 5 minuten wandelen van de woning. De Stadhouderskade zorgt ervoor dat het makkelijk is om de stad in en uit te komen met de auto.

Het appartement heeft een gebruiksoppervlak van 73 m2 met twee slaapkamers, een ruime keuken en ruime woonkamer. De grote slaapkamer heeft een afmeting van 14,8m2, de kleinere slaapkamer van 7,8m2. Daarbij is een woonkamer van 19.2m2 en een keuken van 17.2m2, de woonkamer en keuken zijn aan elkaar verbonden door een suitestel met een dubbele schuifdeur deuren.

Het appartement is volledig gerenoveerd op hoogwaardig niveau. Alle ramen zijn vervangen voor HR++ glas en de wanden zijn opnieuw geisoleerd. De vloer is afgewerkt met een eiken houten lamelparketvloer

 

Wij verhuren niet aan delers en niet studenten ook niet met garantiestelling van ouders of familieleden.

Lees meer

Specificaties

Adres: Tweede Helmersstraat 23-2, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 80 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 17/11/2020
Huurprijs: € 1.850,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20160818 2e Helmerstraat 23 II

blueprint