Solebaystraat 54 / West / €1.375,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers! 

Nu te huur ruim gerenoveerd appartement in de populaire Bos en Lommerbuurt!

De ligging van deze appartementen is zeer gunstig, het ligt namelijk nabij de Bos en Lommerweg, het Erasmuspark en het populaire Westerpark. Diverse scholen en buurtwinkels liggen op loopafstand, daarnaast is er een breed scala aan restaurants en cafés in deze up-coming buurt. De Ring A-10 ligt zeer nabij en daardoor is de Solebaystraat zeer goed te bereiken per auto. Binnen de Ring A-10 is alles zeer goed met de fiets te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer is het maar vijftien minuten reizen naar Amsterdam Centraal.

This apartment is not suitable for home divisors!

Spacious 3-room apartment in the popular Bos en Lommerbuurt.

The location of these apartments is very favorable, as it is close to the Bos en Lommerweg, the Erasmus Park and the popular Westerpark. Various schools and local shops are within walking distance, in addition there is a wide range of restaurants and cafés in this up-coming neighborhood. The Ring A-10 is very close and therefore Solebaystraat is very easy to reach by car. Within the Ring A-10 everything is very easy to reach by bicycle, but also with public transport it is only a fifteen minute journey to Amsterdam Central.

Lees meer

Specificaties

Adres: Solebaystraat 54, 1055 ZT Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 50 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 07/05/2020
Huurprijs: € 1.375,-
Waarborgsom: 2750
Service kosten: € 30,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20150113 Solebaystraat 54 III

blueprint