Solebaystraat 48-1 / West / €1.175,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Het appartement ligt in een rustige straat in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West. Op loopafstand vindt u o.a. het Westerpark, Westergasterrein, Bos en Lommerweg en Admiraal de Ruijterweg. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft; alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en tal van leuke (buurt)winkels. Deze hippe buurt is volop in beweging en biedt tal van koffietentjes, pop-up stores en diverse hotspots. De verbinding met het openbaar vervoer is erg goed en ook met de auto is de woning gemakkelijk te bereiken.

Leuke starterswoning in de Bos en Lommerbuurt! De vloer (laminaat en deels tapijt) is over te nemen van de huidige huurder. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een groot balkon aan de achterkant van de woning.

Lees meer

Specificaties

Adres: Solebaystraat 48-1, 1055 ZS Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 47 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 23/01/2021
Huurprijs: € 1.175,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20141114 Solebaystraat 48 I

blueprint