Solebaystraat 34HS / West / €1.375,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers! 

Ruim 3-kamer appartement in de populaire Bos en Lommerbuurt.

De ligging van deze appartementen is zeer gunstig, het ligt namelijk nabij de Bos en Lommerweg, het Erasmuspark en het populaire Westerpark. Diverse scholen en buurtwinkels liggen op loopafstand, daarnaast is er een breed scala aan restaurants en cafés in deze up-coming buurt. De Ring A-10 ligt zeer nabij en daardoor is de Solebaystraat zeer goed te bereiken per auto. Binnen de Ring A-10 is alles zeer goed met de fiets te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer is het maar vijftien minuten reizen naar Amsterdam Centraal.

Indeling:

Via het trappenhuis bereikt u de woningtoegangsdeur waardoor u de hal van de woning betreedt. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer (circa 17 m2) met open keuken. De keuken is vernieuwd en voorzien van o. a.5-pits kooktoestel, vaatwasser en koelkast. InDe badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel. Separaat toilet. De  twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en hebben toegang naar het balkon.

Lees meer

Specificaties

Adres: Solebaystraat 34HS, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 45 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 12/03/2019
Huurprijs: € 1.375,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 23,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20170227 Solebaystraat 34 hs

blueprint