Solebaystraat 12-1 / West / €1.300,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

De ligging van deze appartementen is zeer gunstig, het ligt namelijk nabij de Bos en Lommerweg, het Erasmuspark en het populaire Westerpark. Diverse scholen en buurtwinkels liggen op loopafstand, daarnaast is er een breed scala aan restaurants en cafés in deze up-coming buurt. De Ring A-10 ligt zeer nabij en daardoor is de Solebaystraat zeer goed te bereiken per auto. Binnen de Ring A-10 is alles zeer goed met de fiets te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer is het maar vijftien minuten reizen naar Amsterdam Centraal.

De open keuken is uitgerust met een vaatwasser, combi oven/magnetron, koel-/vriescombinatie, 5-pits kookplaat en afzuigkap. Verder is het appartement voorzien van een eiken houten vloer. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De woning is geheel geïsoleerd waardoor hij een energielabel A heeft.

Lees meer

Specificaties

Adres: Solebaystraat 12-1
Type: Appartement
Oppervlakte : 45 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 18/11/2020
Huurprijs: € 1.300,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar object
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Solebaystraat 12-I-2100

blueprint