Sneeuwbalstraat 5a / Noord / €1.475,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Luxe en comfortabele gerenoveerde driekamerwoning (maisonnette) van ca. 65 m² met 2 slaapkamers en een ruime tuin.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en inmiddels vele hotspots rijk: denk aan EYE, NDSM-werf, Tolhuistuin, van der Pekstraat en het nieuwe winkelcentrum Mosplein. Leuke en hippe restaurantjes en winkels op loopafstand en het recentelijk vernieuwde Noorderpark (met de Noorderparkkamer) zijn om de hoek. Het uitgebreide winkelgebied Buikslotermeerplein is binnen een kwartiertje bereikt. De Nieuwe Leeuwarderweg is de uitvalsweg om per auto de binnenstad of de Ring A10 te bereiken. Stadsmensen kunnen dus hun hart ophalen. Maar ook de natuurliefhebber is in dit gebied op zijn plek: binnen een kwartiertje fietsen of hardlopen bent u buiten de Ring en daarmee ook écht buiten de stad.

Indeling:
Via de entree bereik je de woonkamer met open keuken. De open keuken geeft door middel van de openslaande deuren toegang tot de op het Noord-Westen gelegen ruime tuin. Via de hal bereik je het toilet, de kleine slaapkamer en de trap naar de eerste verdieping. Boven bereik je via de hal de badkamer met douch en wastafel en de grote slaapkamer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Sneeuwbalstraat 5a, Amsterd
Type: Appartement
Bouwjaar: 1935
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 21/02/2020
Huurprijs: € 1.475,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Sneeuwbalstraat 5-AH 2100-samengevoegd

blueprint