Sneeuwbalstraat 5a1 / Noord / €1.525,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Perfecte woning voor twee werkende delers!

(Let op, je dient wel te voldoen aan onze inkomenseis)

Deze woning is geheel gerenoveerd. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens is er een toilet en een ruimte voor de wasmachine op deze verdieping. Een verdieping hoger vind je twee ruime slaapkamers met elk een ruime badkamer. Ook vind je hier een zonnig balkon.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en inmiddels vele hotspots rijk: denk aan EYE, NDSM-werf, Tolhuistuin, van der Pekstraat en het nieuwe winkelcentrum Mosplein. Leuke en hippe restaurantjes en winkels op loopafstand en het recentelijk vernieuwde Noorderpark (met de Noorderparkkamer) zijn om de hoek. Het uitgebreide winkelgebied Buikslotermeerplein is binnen een kwartiertje bereikt. De Nieuwe Leeuwarderweg is de uitvalsweg om per auto de binnenstad of de Ring A10 te bereiken. Stadsmensen kunnen dus hun hart ophalen. Maar ook de natuurliefhebber is in dit gebied op zijn plek: binnen een kwartiertje fietsen of hardlopen bent u buiten de Ring en daarmee ook écht buiten de stad.

Lees meer

Specificaties

Adres: Sneeuwbalstraat 5a1, 1032 GX Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 80 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 17/06/2021
Huurprijs: € 1.525,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbare woning
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

Sneeuwbalstraat 5-AI 2101-samengevoegd

blueprint