Sneeuwbalstraat 3-2 / Noord / €1.525,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor studenten en/of delers!

Luxe en comfortabele gerenoveerde driekamerwoning (maisonnette) van ca. 80 m² met 3 slaapkamers en een balkon.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en inmiddels vele hotspots rijk: denk aan EYE, NDSM-werf, Tolhuistuin, van der Pekstraat en het nieuwe winkelcentrum Mosplein. Leuke en hippe restaurantjes en winkels op loopafstand en het recentelijk vernieuwde Noorderpark (met de Noorderparkkamer) zijn om de hoek. Het uitgebreide winkelgebied Buikslotermeerplein is binnen een kwartiertje bereikt. De Nieuwe Leeuwarderweg is de uitvalsweg om per auto de binnenstad of de Ring A10 te bereiken. Stadsmensen kunnen dus hun hart ophalen. Maar ook de natuurliefhebber is in dit gebied op zijn plek: binnen een kwartiertje fietsen of hardlopen bent u buiten de Ring en daarmee ook écht buiten de stad.

Indeling:
Via de entree bereik je de hal welke toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, de badkamer met separaat toilet en de eerste slaapkamer. De open keuken geeft door middel van de openslaande deuren toegang tot de op het Noord-Westen gelegen balkon. Via de hal bereik je de trap naar de bovenste verdieping met nog eens twee slaapkamers.

Lees meer

Specificaties

Adres: Sneeuwbalstraat 3-2, 1032 Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 85 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 09/04/2021
Huurprijs: € 1.525,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

Plattegrond

Sneeuwbalstraat 3-2 - Eerste verdieping

blueprint