Sneeuwbalstraat 1a / Noord / €1.500,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Luxe en comfortabele gerenoveerde vierkamerwoning (maisonnette) van ca. 85 m² met 3 slaapkamers en 2 badkamers, beschikbaar voor twee werkende delers.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en inmiddels vele hotspots rijk: denk aan EYE, NDSM-werf, Tolhuistuin, van der Pekstraat en het nieuwe winkelcentrum Mosplein. Leuke en hippe restaurantjes en winkels op loopafstand en het recentelijk vernieuwde Noorderpark (met de Noorderparkkamer) zijn om de hoek. Het uitgebreide winkelgebied Buikslotermeerplein is binnen een kwartiertje bereikt. De Nieuwe Leeuwarderweg is de uitvalsweg om per auto de binnenstad of de Ring A10 te bereiken. Stadsmensen kunnen dus hun hart ophalen. Maar ook de natuurliefhebber is in dit gebied op zijn plek: binnen een kwartiertje fietsen of hardlopen bent u buiten de Ring en daarmee ook écht buiten de stad.

Lees meer

Specificaties

Adres: Sneeuwbalstraat 1a, Amsterdam, Netherlands
Type: Appartement
Oppervlakte : 85 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 01/10/2021
Huurprijs: € 1.500,-
Waarborgsom: 2 keer kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

1a

blueprint