Singel 270 / Centrum / €2.500,- p.m.

Meld je aan

+
-

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Per direct beschikbaar aan de Singel 270 te Amsterdam met prachtig uitzicht op de Grachten! De kantoorruimte is gelegen op een fantastische locatie dichtbij het Centraal Station (8 min lopen) en de Jordaan. Het pand ligt in het Centrum van Amsterdam aan het Singel en is gelegen nabij de Dam, het Koninklijk Paleis en het Magna Plaza.

Bereikbaarheid
Met het eigen vervoer is het object goed te bereiken vanaf o.a. de Prins Hendrikkade en Rozengracht / Raadhuisstraat. Per openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Dit komt met name door het nabijgelegen Centraal Station van Amsterdam met de bijbehorende tram- en busverbindingen. Ook op de Raadhuisstraat zijn haltes te vinden.

Huurprijs:
€ 2.500,= per m2 per maand te vermeerderen met BTW

Servicekosten:
Niet van toepassing, de ruimte beschikt over eigen meters.
Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven.

Looptijd:
Tijdelijk (in overleg 12 tot maximaal 18 maanden ingaande per 1 maart 2019)

Zekerheidsstelling:
Drie maanden bruto huurverplichting

Indexering:
Jaarlijkse indexering conform ROZ huurovereenkomst

Beschikbaar:
Per direct

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden

Bestemming:
Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie

Lees meer

Specificaties

Adres:

Singel 270, Amsterdam

Oppervlakte VVO:

382 m2

Beschikbaar vanaf:

01/03/2019

Huurprijs:

€ 2.500,-

Type BOG:

Kantoorruimte

Jaarlijkse huurprijsindexering

Model huurovereenkomst ROZ