Rooseveltlaan 262-3 / Zuid / €1.975,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

De woning is gelegen aan de prachtige brede Rooseveltlaan, omgeven door veel groen. Door de brede laan aan de voorzijde van het pand biedt de woning veel privacy. Gesitueerd in de populaire Rivierenbuurt liggen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat op loopafstand met een uitgebreid winkelaanbod en de Scheldestraat met haar vele restaurants. Congrescentrum en station RAI, evenals het Beatrixpark zijn om de hoek. Uitstekende OV-voorzieningen voor de deur brengen u door heel Amsterdam.

Indeling:

Via de voordeur komt je binnen in de centrale hal. Links van de hal bevindt zich de ruime lichte woonkamer. Rechts van de hal vindt u de keuken en een aparte slaapkamer en badkamer. Vanuit de woonkamer vindt u een trap naar de 1e verdieping. Hier vindt u 2 ruime slaapkamers. De gehele woning is voorzien van een houten vloer.

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Rooseveltlaan 262-3, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 137 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 01/08/2019
Huurprijs: € 1.975,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25,63
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.