Rooseveltlaan 260-1 / Zuid / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

De woning is gelegen aan de prachtige brede Rooseveltlaan, omgeven door veel groen. Door de brede laan aan de voorzijde van het pand biedt de woning veel privacy. Gesitueerd in de populaire Rivierenbuurt liggen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat op loopafstand met een uitgebreid winkelaanbod en de Scheldestraat met haar vele restaurants. Congrescentrum en station RAI, evenals het Beatrixpark zijn om de hoek. Uitstekende OV-voorzieningen voor de deur brengen u door heel Amsterdam.

Indeling:

Via de voordeur komt je binnen in de centrale hal. Vanuit de hal bereik je de woonkamer welke bestaat uit een voor en een achter kamer. Rechts van de hal aan de voorzijde van de woning vind je de grote slaapkamer. Links van de hal bevinden zich de kleine slaapkamer en dichte keuken met losse keukenapparatuur. De badkamer heeft een wastafel en een bad. Vanuit de hal bereik je tevens het separate toilet.

Het hele appartement is voorzien van een laminaat vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Rooseveltlaan 260-1, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 88 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 16/10/2020
Huurprijs: € 1.750,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar object
Waarborgsom: Twee maal de kale huur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125,00
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Rooseveltlaan 260 I (bel etage)

blueprint