Rooseveltlaan 246-3 / Zuid / €2.600,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

DEZE WONING IS NIET GESCHIKT OM TE DELEN.

De woning is gelegen aan de prachtige brede Rooseveltlaan, omgeven door veel groen. Door de brede laan aan de voorzijde van het pand biedt de woning veel privacy. Gesitueerd in de populaire Rivierenbuurt liggen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat op loopafstand met een uitgebreid winkelaanbod en de Scheldestraat met haar vele restaurants. Congrescentrum en station RAI, evenals het Beatrixpark zijn om de hoek. Uitstekende OV-voorzieningen voor de deur brengen u door heel Amsterdam.

Het appartement heeft een lichte woonkamer met luxe open keuken. Tevens 4 slaapkamers en 2 goede badkamers. De gehele woning is voorzien van een eiken houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Rooseveltlaan 246-3, 1079 DD Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Bouwjaar: 1934
Oppervlakte : 135 m2
Aantal slaapkamers: 4
Beschikbaar vanaf: 01/10/2021
Huurprijs: € 2.600,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maand huur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 28,63
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12
Energie label: B

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20161109 Rooseveltlaan 246 III boven-samengevoegd

blueprint