Rooseveltlaan 244-1 / Zuid / €1.750,- p.m.

Meld je aan

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

De woning is gelegen aan de prachtige brede Rooseveltlaan, omgeven door veel groen. Door de brede laan aan de voorzijde van het pand biedt de woning veel privacy. Gesitueerd in de populaire Rivierenbuurt liggen de winkelstraten Maasstraat en Rijnstraat op loopafstand met een uitgebreid winkelaanbod en de Scheldestraat met haar vele restaurants. Congrescentrum en station RAI, evenals het Beatrixpark zijn om de hoek. Uitstekende OV-voorzieningen voor de deur brengen u door heel Amsterdam.

Indeling:

Via de voordeur komt je binnen in de centrale hal. Aan de rechterkant komt je binnen in de woonkamer welke bestaat uit een voor en een achter kamer. Links van de hal bevinden zich beide slaapkamers, met daartussen de keuken, met vijf pits kooktoestel, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De badkamer heeft een dubbele wastafel een bad en douche met een separate toilet.

Het hele appartement is voorzien van een houten vloer.

Deze woning is geschikt voor 2 werkende delers.

Lees meer

Specificaties

Adres:

Rooseveltlaan 244-1, Amsterdam

Type:

appartement

Oppervlakte :

88 m2

Beschikbaar vanaf:

01/02/2019

Huurprijs:

€ 1.750,-

Waarborgsom:

Twee maal de kale huur

Service kosten:

€ 28,63

Service abonnement:

€ 7,77

Administratiekosten:

€ 125,00

Minimale huurperiode:

12 maanden

NOTE: Geschikt voor twee werkende delers

Plattegrond

ROOSEVELTLAAN 244-1