Rijnstraat 56-4 / Zuid / €1.550,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Het appartement is gelegen in de populaire Rivierenbuurt. De Rijnstraat is een zeer levendige straat met verschillende winkels, restaurants en bars. In de nabijgelegen wijk zijn verschillende opties voor uw dagelijkse boodschappen, zoals verschillende soorten supermarkten en gastronomische winkels. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten. Het Mirandabad en het Martin Luther Kingpark zijn in de nabijgelegen omgeving.

Het appartement is gemakkelijk te bereiken met de auto, de ring A-10 is op slechts vijf minuten rijden. Voor het openbaar vervoer is de Rijnstraat ook een geweldige locatie, u kunt kiezen uit het station Rai of Amstel.

Lees meer

Specificaties

Adres: Rijnstraat 56-4, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 57 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 05/05/2021
Huurprijs: € 1.550,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbaar object
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Rijnstraat 56-IV (nieuw)

blueprint