Plantage Kerklaan 65-2 / Centrum / €1.575,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De voorname, groene Plantagebuurt in Amsterdam biedt kunst en cultuur in een ontspannen omgeving. De Plantage kent ook sfeervolle terrassen, toonaangevende restaurants en volop mogelijkheden voor shopliefhebbers. De oostkant van de stad is opvallend groen en ruim opgezet. Toch vind je hier de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter: variërend van de 19e-eeuwse dierentuin Natura Artis Magistra tot het voormalige woonhuis van Rembrandt. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Het Appartement is gevestigd op de 1e etage van het complex gesitueerd in de rustige, ruime en groene Plantagebuurt gelegen in de wijk Stadsdeel Centrum. De woning ligt direct tegenover dierentuin Artis en nabij de Hortus. Dankzij de centrale ligging, dichtbij het Waterlooplein, met om de hoek de Nieuwmarkt en het Rembrandtplein, is er een overvloed aan leuke restaurantjes, cafeetjes en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen(AH, Gall&Gall, Blokker en Marqt) hoeft u niet ver de deur uit. Verder is er een ruim aanbod aan sportfaciliteiten, scholen en crèches.

Qua openbaar vervoer is er geen betere locatie denkbaar. Tram/bushaltes en het metrostation bij het Waterlooplein zorgen voor een uitstekende aansluiting tot het Amsterdamse openbaar vervoersnetwerk. Het Centraal station van Amsterdam ligt op nog geen 5 minuten fietsen. Automobilisten kunnen via de uitvalswegen Piet Heijntunnel, Weesperstraat of de IJ-tunnel binnen no-time op de Amsterdamse Ring A-10 zijn. In de directe omgeving, onder meer bij het Muziektheater en Artis zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Indeling:
Via het algemene trappenhuis bereikt u het appartement. Achter de woningtoegangsdeur bevind zich de hal van de woning, in de hal bevindt zich het separaat toilet en een ruimte met aansluiting voor een wasmachine. De deur links in de hal geeft toegang tot de lichte doorzonwoonkamer met open keuken, deze is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. De deur tegenover de ingang geeft toegang tot de riante slaapkamer en aangrenzende badkamer welke is voorzien van douche en wastafel.

Lees meer

Specificaties

Adres: Plantage Kerklaan 65-2, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 57 m2
Aantal slaapkamers: 1
Beschikbaar vanaf: 04/12/2019
Huurprijs: € 1.575,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20151119 Plantage kerklaan 65 II

blueprint