Oostenburgermiddenstraat 164 / Oud-Oost / €225,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oostenburg wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe stoere stadswijk met circa 1800 woningen. Er komt een mooie mix van sociale, middensegment en vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken en horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg blijft bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gentdhallen, de monumentale Werkspoorhal, de oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van Werkspoor.

Beschrijving

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te zoeken?

Parkeergarage gelegen op de hoek van Jacob Bontiusplaats/Oostenburgermiddenstraat op Oostenburg nabij het Centraal Station. De parkeergarage is gebouwd om de mensen die in de buurt wonen en/of werken te kunnen voorzien in de behoefte om zijn/haar auto direct kwijt te kunnen.

De toegang tot de garage is afgeschermd door hekken en deuren. Je hebt dus alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk:
– De prijzen zoals genoemd op de website zijn per maand exclusief BTW en servicekosten
– Als je een parkeerplaats huurt bij AHAM Vastgoed moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
– Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig administratiekosten in rekening van € 62,50.
– De minimale huurtermijn is 3 maanden en kan hierna door huurder en verhuurder worden opgezegd met in achtneming van 1 maand
– Er zal jaarlijks een huurprijsindexering plaatsvinden

Heb je interesse in deze parkeerplaats? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0205244322.

Lees meer

Specificaties

Adres: Oostenburgermiddenstraat 164, Amsterdam, Nederland
Beschikbaar vanaf: 01/09/2022
Huurprijs: € 225,-
Waarborgsom: 3 x de maandhuur
Administratiekosten: € 62,5
Minimale huurperiode: 3 maanden