overtoom 572-2 / West / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam: een geliefde buurt waar je terecht kunt bij de lekkerste restaurants, hipste designshops en leukste cafés. Er is op deze plek zoveel te doen en beleven, dat je er steeds weer terug blijft komen. (bron:Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

De woning is gelegen op slechts 5 min. lopen van het Leidseplein. Het Vondelpark ligt om de hoek. De Helmersbuurt is een zeer aangename en populaire buurt met trendy cafés en restaurants. Er zitten in de omgeving veel leuke winkeltjes en terrassen. De woning is zeer gunstig gelegen met betrekking tot het openbaar vervoer en heeft een goede bereikbaarheid per auto vanaf de Ring A-10, binnen 5 minuten bereikbaar.

Het is een compleet gerenoveerd en goed geïsoleerd appartement. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met aparte douche, een apart toilet en de woonkamer met eetkeuken voorzien van een vaatwasser, 5 pits fornuis, koelkast en een combi oven/magnetron. Tevens heeft de woning een balkon.

Lees meer

Specificaties

Adres: ove
Type: Appartement
Oppervlakte : 76 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 03/08/2020
Huurprijs: € 1.750,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20190912 Overtoom 572 II

blueprint