Oosterpark 27-2 / Oost / €1.750,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Beschrijving

Compleet gerenoveerd appartement in een van de mooiste straten van Amsterdam Oost. Vanuit de woonkamer en het dakterras heeft u zicht op het levendige Oosterpark en u zit om de hoek bij het gezellige Beukenplein. Wanneer u de andere kant op gaat vindt u de Linneausstraat en Oostpoort, met vele winkels, cafe’s en restaurants.

De woning is voorzien van een luxe keuken met kookeiland. In het appartement bevindt zich een eiken houten vloer. Daarnaast heeft de woning twee slaapkamers.

Lees meer

Specificaties

Adres: Oosterpark 27-2, 1092 BR Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 80 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 25/01/2021
Huurprijs: € 1.750,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Oosterpark 27-II-Model (nieuw)

blueprint