Nieuwe Prinsengracht 96-H / Centrum / €2.500,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De voorname, groene Plantagebuurt in Amsterdam biedt kunst en cultuur in een ontspannen omgeving. De Plantage kent ook sfeervolle terrassen, toonaangevende restaurants en volop mogelijkheden voor shopliefhebbers. De oostkant van de stad is opvallend groen en ruim opgezet. Toch vind je hier de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter: variërend van de 19e-eeuwse dierentuin Natura Artis Magistra tot het voormalige woonhuis van Rembrandt. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

In dit mooie historische stukje Amsterdam bieden wij deze karakteristieke dubbele benedenwoning aan met prachtig uitzicht op de grachten. De woning is volledig gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken, badkamer en een echte houten vloer.

Op loopafstand van de Nieuwe Prinsengracht vindt u de Plantagebuurt en bent u dichtbij de historische binnenstad.  Op loopafstand vindt u onder andere Carré en Artis. Daarnaast zijn er veel winkels en restaurants op loopafstand. Daarnaast vindt u genoeg ruimte voor ontspanning in de mooie parken in de buurt, zoals het Oosterpark. De woning is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram/metro); Het Metrostation Weesperplein bevindt zich binnen 5 minuten loopafstand. Met de auto heeft u een snelle verbinding, naar de Ring A10.

Indeling: Via de geveltrap bereikt u de voordeur op de eerste etage waar zich het woongedeelte bevindt. U komt binnen in de hal,  waar ook het toilet is. Vanuit de hal komt u in de ruimte en lichte living met hoge ramen en hoge plafond met open uitzicht aan de voor en achterzijde. De woonkamer is in tweeen te delen door de afsluitbare ensuite deuren. De open keuken heeft keuken apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, oven, koffieset apparaat ed. Via de de woonkamer bereikt u via de openslaande deuren en de stalen trap de achtertuin. In de achtertuin staat een gebouw met een kamer, met een apart toilet en douche. Via de woonkamer gaat u met de trap naar de beneden verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van dubbel badmeubel, douche en bad. De hele beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming.

LET OP: woning is niet geschikt voor delers

Lees meer

Specificaties

Adres: Nieuwe Prinsengracht 96-H, Amsterdam
Type: Appartement
Oppervlakte : 120 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 07/02/2020
Huurprijs: € 2.500,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 8,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20190708 Nieuwe Prinsengracht 96 bg + sous

blueprint