Nieuwe Prinsengracht 96-4 / Centrum / €1.550,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De voorname, groene Plantagebuurt in Amsterdam biedt kunst en cultuur in een ontspannen omgeving. De Plantage kent ook sfeervolle terrassen, toonaangevende restaurants en volop mogelijkheden voor shopliefhebbers. De oostkant van de stad is opvallend groen en ruim opgezet. Toch vind je hier de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter: variërend van de 19e-eeuwse dierentuin Natura Artis Magistra tot het voormalige woonhuis van Rembrandt. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Mooi gerenoveerd appartement op de vierde verdieping van het gebouw op de Nieuwe Prinsengracht te huur. Het appartement is erg stil en is gelegen aan de gracht met een mooi uitzicht op het water. Let op!; het appartement zal schoon en leeg opgeleverd worden, op het moment wordt er nog verbouwt.

Indeling:
Vanuit de hal zijn de twee aan de achterzijde gelegen slaapkamers te bereiken. Verder bereik je vanuit de hal de wasruimte, de badkamer met douche en wastafel en het separate toilet. Vanuit de hal bereik je tot slot de lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Tevens heeft de woning een houten vloer.

 

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Nieuwe Prinsengracht 96-4
Type: Appartement
Oppervlakte : 64 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 21/04/2021
Huurprijs: € 1.550,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12
Energie label: A

Plattegrond

Nieuwe Prinsengracht 96-IV Bergingen-2100

blueprint