Niersstraat 61-1 / Zuid / €1.650,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt om te delen.

De woning ligt in de Rivierenbuurt, tussen de Scheldestraat en de gezellige Maasstraat, waar u naast fijne horecagelegenheden en winkels, ook meerdere supermarkten en speciaalzaken vindt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo ook de Pijp, waar je gezellig iets kan drinken, maar ook overdag vers eten kunt halen bij de bekende Albert Cuypmarkt.

Het openbaar vervoer is te vinden op de Rooseveltlaan en de Churchillaan. Bus 65 en tram 4 en 12 zijn om de hoek en hiermee ben je zo in het centrum, Amstel, en Amsterdam Zuid. Vanaf heden kunt u op circa 300 meter van de woning de Noord/Zuidlijn pakken en bent u binnen tien minuten in het centrum. Ook met de auto is de Niersstraat goed bereikbaar, zo ben je via het Europaplein zo op de A10.Voor ontspanning kunt u terecht in het Beatrixpark of het Martin Luther Kingpark.

 

LET OP! Er zijn in deze woning heel veel zaken ter overname van de vorige huurder, zoals o.a. de vloer en keukenapparatuur.

Lees meer

Specificaties

Adres: Niers
Type: Appartement
Oppervlakte : 92 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 21/08/2020
Huurprijs: € 1.650,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20160727 Nierstraat 61 I

blueprint