Moreelsestraat 15-3 / Zuid / €3.450,- p.m.

Verhuurd

+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

DEZE WONING IS NIET GESCHIKT VOOR DELERS!

Geheel gerenoveerde, deels nieuwbouw bovenwoning met 3 slaapkamers in Oud Zuid! Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de oude details zijn bewaard gebleven.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, trap naar boven.

3e verdieping: woonkamer ensuite, onderverdeeld in een voorkamer (37 m2) en de achterkamer met luxe open keuken (totaal ca. 25 m2) v. v. alle inbouwapparatuur, zoals koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat, vaatwasser, etc.  Openslaande deuren naar het balkon. Tevens op deze verdieping een separaat toilet.

4e verdieping: Grote slaapkamer (17 m2) aan de voorzijde met openslaande deuren naar het dakterras. Aan de achterzijde twee slaapkamers (15 m2 en 6,5 m2), waarvan 1 toegang geeft tot een balkon aan de achterzijde van het pand. Badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel. Ook op deze verdieping een 2e separaat toilet.

Lees meer

Specificaties

Adres: Moreelsestraat 15-3, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 130 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 05/07/2023
Huurprijs: € 3.450,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20141208 Moreelsestraat 15-3 3e verdieping-merged

blueprint