Melkdistelstraat 26 / Noord / €1.425,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Dit appartement is gelegen in de nieuwe buurt De Vrije Kade, op het voormalige terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam Noord. Met 220 nieuwe woningen in deze buurt, de aangrenzende populaire woonbuurten Disteldorp en Van der Pekbuurt alsook de vele nieuwbouwwoningen in Overhoeks, en de bedrijvigheid van Buiksloterham zorgt voor een dynamisch gemengd gebied waar gewoond en gewerkt wordt.

Wonen in de Loodstoren

Op het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij verrijst de Loodstoren: een duurzaam appartementencomplex in een creatief gebied met een industrieel randje. De moderne toren staat aan de oevers van het IJ, in de autovrije buurt De Vrije Kade. De woningen in de Loodstoren zijn lichte, sfeervolle appartementen met grote ramen in een eigenzinnige omgeving. Wonen in de Loodstoren betekent genieten van een weids uitzicht op een bijzondere plek in de stad.

Amsterdam-Noord

Je woont op nog geen vijf minuten fietsen van de pont die je in no-time naar het centrum brengt. Ook station Amsterdam Centraal is direct aan de andere kant van het water. De brug richting de NDSM-werf is om de hoek – voor je het weet zit je op het terras bij Noorderlicht of Pllek. Amsterdam-Noord is een culturele hotspot waar je onder andere theaterfestival Over ‘t IJ en muziekevenementen op het NDSM-terrein kunt bezoeken. Het Eye Filmmuseum is in de buurt, evenals goede restaurants, leuke cafés en gezellige terrassen. Het Noorderpark is op een steenworp afstand en fiets je een kwartiertje verder, dan word je omringd door groene weilanden of wandel je langs het water in vissersdorpje Durgerdam. De transformatie van Noord van de afgelopen jaren is erg geslaagd, mét het behoud van unieke historische elementen. Noord verveelt nooit: de omgeving verrast met groen, stedelijke durf en mooie verwijzingen naar de bijzondere industriële geschiedenis van de plek.

De Vrije Kade

De Vrije Kade is een autovrije buurt aan de noordelijke oevers van het IJ. De woningen kennen een grote diversiteit met zowel koop- als huurappartementen, atelierwoningen, eengezinswoningen en penthouses. De Vrije Kade wordt daarmee een gezellige woonwijk met een verscheidenheid aan bewoners. Er is ruime aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld in de vorm van afvalscheiding, het gebruik van led-verlichting in openbare ruimtes en de mogelijkheid voor bewoners om hun eigen energie op te wekken. De Loodstoren is daarnaast voorzien van zonnepanelen.

Appartementen

De ruime en comfortabele woning is circa 75 m2 groot en heeft hoge ramen die de ruimtes licht maken, twee aparte slaapkamers en een ruim balkon. Het sanitair is luxe, het tegelwerk loopt tot het plafond en de badkamer is voorzien van een mooi badkamermeubel en een glazen douchescherm. De open keuken is uitgerust met moderne en hoogwaardige keukenapparatuur, de wanden zijn gestuct en het appartment is voorzien van een prachtig eiken lamelparket. Het indrukwekkende uitzicht krijg je er gratis bij.

Lees meer

Specificaties

Adres: Melkdistelstraat 26
Type: Appartement
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte : 75 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 01/07/2021
Huurprijs: € 1.425,-
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 48,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

TO-0102 Melkdistelstraat 26

blueprint