Marcantilaan 497 / West / €150,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

OVERDEKTE PARKEERPLAATS gelegen in de parkeerkelder van het door Sjoerd Soeters ontworpen gebouw De Piramides in Amsterdam West. Het gebouw staat recht tegenover Food Center Amsterdam (de voormalige Centrale Markthallen). Buiten loopt u met 5 minuten naar de Jordaan en de mooie grachten, of met 1 minuut staat u voor de winkels en cafés van de Jan van Galenstraat.

Bereikbaarheid:
Voor De Piramides, aan de Jan van Galenstraat, is een bushalte voor buslijn 18 en 282. Iets verder lopen naar Admiraal de Ruijterweg (maximaal 5 minuten) vindt u tramlijn 19 of 2 minuten lopen naar Frederik Hendrikstraat tramlijn 3.

Huurprijs:
€ 150,= incl. BTW.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom van 1 maand huur.

Indexering:
Jaarlijkse indexering conform ROZ huurovereenkomst.

Beschikbaar:
Per direct.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Specificaties

Adres: Marcantilaan 497, 1051 MK Amsterdam, Nederland
Oppervlakte : 8 m2
Beschikbaar vanaf: 01/03/2020
Huurprijs: € 150,-
Waarborgsom: 1 maand huur
Administratiekosten: € 62,50

Plattegrond

Marcantilaan P184 plattegrond

blueprint