Maarten Lutherweg 17 / Amstelveen Keizer Karelpark / €1.425,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Keizer Karelpark is een wijk in de Noord-Hollandse stad Amstelveen. De wijk is gelegen ten zuiden van het Stadshart en de A9 en de bouw begon rond 1960 in het toen snelgroeiende Amstelveen, toen nog gemeente Nieuweramstel. De wijk kent hoofdzakelijk middelhoogbouw maar ook laagbouw. Ten zuiden van de Sportlaan bevinden zich de internationale school en sportcomplexen waaronder een zwembad. Alhoewel het Keizer Karelpark geen park is bezit de wijk veel groen waaronder forse groensingels met waterpartijen die de wijk opdelen in verschillende woonbuurten. Ook elders in de wijk zijn veel andere groene plekken aanwezig.

Beschrijving

Onlangs gerenoveerde 3-kamerwoning in een complex met circa 10 appartementen. Iedere woning heeft tevens een handige berging op begane grond. De ruime woonkamer met grote raampartijen heeft tevens toegang tot een balkon met uitzicht op de groene omgeving van het complex. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens ligt er in de gehele woning een mooie houten vloer.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse winkels aan de Lindenlaan en Van der Hooplaan, met een paar minuten bent u zelfs in het Stadshart en het grote winkelcentrum. Op vijf minuten fietsafstand bevinden zich het Amsterdams Bos, de Poel, nationale parken als het Broerse park, de Amstel; kortom genoeg mooie plekken in de directe omgeving.

Lees meer

Specificaties

Adres: Maarten Lutherweg 17
Type: Appartement
Oppervlakte : 85 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 27/08/2021
Huurprijs: € 1.425,-
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 33,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: B

Plattegrond

TO-2100 Maarten Lutherweg 17 (nieuw)

blueprint