Maarten Lutherweg 11 / Amstelveen Keizer Karelpark / €1.275,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Keizer Karelpark is een wijk in de Noord-Hollandse stad Amstelveen. De wijk is gelegen ten zuiden van het Stadshart en de A9 en de bouw begon rond 1960 in het toen snelgroeiende Amstelveen, toen nog gemeente Nieuweramstel. De wijk kent hoofdzakelijk middelhoogbouw maar ook laagbouw. Ten zuiden van de Sportlaan bevinden zich de internationale school en sportcomplexen waaronder een zwembad. Alhoewel het Keizer Karelpark geen park is bezit de wijk veel groen waaronder forse groensingels met waterpartijen die de wijk opdelen in verschillende woonbuurten. Ook elders in de wijk zijn veel andere groene plekken aanwezig.

Beschrijving

Een ruime 3 slaapkamerwoning in een complex met circa 10 appartementen. Iedere woning heeft tevens een handige berging op begane grond. De ruime woonkamer met grote raampartijen heeft tevens toegang tot een balkon met uitzicht op de groene omgeving van het complex.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse winkels aan de Lindenlaan en Van der Hooplaan, met een paar minuten bent u zelfs in het Stadshart en het grote winkelcentrum. Op vijf minuten fietsafstand bevinden zich het Amsterdams Bos, de Poel, nationale parken als het Broerse park, de Amstel; kortom genoeg mooie plekken in de directe omgeving.

De foto’s in deze advertentie zijn van een vergelijkbare woning.

Lees meer

Specificaties

Adres: Maarten Lutherweg 11, Amstelveen,
Type: Appartement
Oppervlakte : 93 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 03/08/2020
Huurprijs: € 1.275,-
Bijzonderheden: Voorschot stookkosten verwerkt in servicekosten
Waarborgsom: 2 keer kale maandhuur
Service kosten: € 180
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20141210 Maarten Lutherweg 11

blueprint