Melkdistelstraat 24 / Noord / €1.450,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Op dit moment worden 36 prachtige luxe huurwoningen gerealiseerd in de Loodstoren, gelegen in de nieuwe buurt De Vrije Kade, op het voormalige terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam Noord. Met 220 nieuwe woningen in deze buurt, de aangrenzende populaire woonbuurten Disteldorp en Van der Pekbuurt alsook de vele nieuwbouwwoningen in Overhoeks, en de bedrijvigheid van Buiksloterham zorgt voor een dynamisch gemengd gebied waar gewoond en gewerkt wordt.

Wonen in de Loodstoren

Op het voormalig terrein van de Hollandse Beton Maatschappij verrijst de Loodstoren: een duurzaam appartementencomplex in een creatief gebied met een industrieel randje. De moderne toren staat aan de oevers van het IJ, in de autovrije buurt De Vrije Kade. De woningen in de Loodstoren zijn lichte, sfeervolle appartementen met grote ramen in een eigenzinnige omgeving. Wonen in de Loodstoren betekent genieten van een weids uitzicht op een bijzondere plek in de stad.

Amsterdam-Noord

Je woont op nog geen vijf minuten fietsen van de pont die je in no-time naar het centrum brengt. Ook station Amsterdam Centraal is direct aan de andere kant van het water. De brug richting de NDSM-werf is om de hoek – voor je het weet zit je op het terras bij Noorderlicht of Pllek. Amsterdam-Noord is een culturele hotspot waar je onder andere theaterfestival Over ‘t IJ en muziekevenementen op het NDSM-terrein kunt bezoeken. Het Eye Filmmuseum is in de buurt, evenals goede restaurants, leuke cafés en gezellige terrassen. Het Noorderpark is op een steenworp afstand en fiets je een kwartiertje verder, dan word je omringd door groene weilanden of wandel je langs het water in vissersdorpje Durgerdam. De transformatie van Noord van de afgelopen jaren is erg geslaagd, mét het behoud van unieke historische elementen. Noord verveelt nooit: de omgeving verrast met groen, stedelijke durf en mooie verwijzingen naar de bijzondere industriële geschiedenis van de plek.

De Vrije Kade

De Vrije Kade is een autovrije buurt aan de noordelijke oevers van het IJ. De woningen kennen een grote diversiteit met zowel koop- als huurappartementen, atelierwoningen, eengezinswoningen en penthouses. De Vrije Kade wordt daarmee een gezellige woonwijk met een verscheidenheid aan bewoners. Er is ruime aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld in de vorm van afvalscheiding, het gebruik van led-verlichting in openbare ruimtes en de mogelijkheid voor bewoners om hun eigen energie op te wekken. De Loodstoren is daarnaast voorzien van zonnepanelen.

Appartementen

In de Loodstoren worden 36 driekamerappartementen gerealiseerd, op de eerste tot en met de negende verdieping, waarvan vier penthouses. Er zijn vier appartementen per etage. De ruime en comfortabele woningen zijn circa 71 m2 groot en hebben hoge ramen die de ruimtes licht maken, twee aparte slaapkamers en een ruim balkon. Het sanitair is luxe, het tegelwerk loopt tot het plafond en de badkamer is voorzien van een mooi badkamermeubel en een glazen douchescherm. De open keuken is uitgerust met moderne en hoogwaardige keukenapparatuur, de wanden zijn gestuct en alle appartementen zijn voorzien van een prachtig eiken lamelparket. Het indrukwekkende uitzicht krijg je er gratis bij.

Penthouses

De bovenste verdiepingen van de Loodstoren bestaan uit vier ruime penthouses. Deze indrukwekkende woningen hebben een vloeroppervlak van circa 99 m2. Ieder penthouse heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met bad. Ook hier zijn de vloeren van prachtig eiken lamelparket, het schuin oplopende plafond is hoog en het appartement heeft hoge ramen inclusief een elektrisch bedienbaar dakraam. Daarnaast is het voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur, veel bergruimte en een balkon dat groot genoeg is om je vrienden ’s zomers uit te nodigen voor een heerlijk zonnig etentje. Én je krijgt natuurlijk het mooiste uitzicht van de stad.

Faciliteiten

Op de begane grond is een ruime fietsenstalling, waar je veilig je fiets kan stallen. Een privéparkeerplaats is te huur in de parkeergarage naast het gebouw. Op de begane grond van de Loodstoren zal daarnaast eigentijdse horeca komen: handig om een werkafspraak in te plannen of een cappuccino te halen om de dag goed te beginnen.

Specificaties

  • Energielabel A
  • Volledig gestuct en geschilderd
  • Eiken lamelparket
  • Stadsverwarming
  • Keuken met vaatwasser, koelkast met vriezer, combi-oven, inductiekookplaat en caesarstone aanrechtblad
  • Luxe sanitair met wastafelmeubel, design-radiator en grote wand- en vloertegels
  • Apart toilet en aparte ruimte voor wasmachine en droger
  • Oppervlakten vanaf 71 m2 tot 99 m2

Huurprijzen

Vanaf € 1400,- tot € 1850,-

Interesse?

Kijk op de projectwebsite www.loodstoren.nl voor meer informatie of schrijf u gelijk in als geïnteresseerde!

 

Lees meer

Specificaties

Adres: Melkdistelstraat 24
Type: appartement
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte : 71 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: April
Huurprijs: € 1.450,-
Waarborgsom: 2800
Service kosten: € 49
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.