Lodewijk Boisotstraat 10-2 / West / €1.400,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Deze woning is niet geschikt voor woningdelers

Een prachtig appartement met open woonkamer/keuken gedeelte in een rustige straat tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat in. Het appartement ligt op een centrale locatie, met  verschillende supermarken en café’s op loopafstand. Voor ontspanning is zowel het Erasmuspark als het Rembrandtpark dichtbij. De bus-/tramhalte met onder meer bus 247 naar Schiphol bevindt zich om de hoek. Gebruik je de auto veel dan ben je binnen een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning voor de deur.

De woning is onlangs geheel gerenoveerd. De open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De woning heeft een hele grote slaapkamer en een kleine. Er is een ruime douche en een apart toilet. Aan de achterkant van de woning vind je het zonnige balkon. De gehele woning is voorzien van een luxe houten vloer.

Lees meer

Specificaties

Adres: Lodewijk Boisotstraat 10-2
Type: Appartement
Oppervlakte : 60 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 29/04/2021
Huurprijs: € 1.400,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

Lodewijk boisotstraat 10-VH-2102

blueprint