Linnaeusstraat 102-3 / Oost / €1.800,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De Watergraafsmeer, een deelgebied van Oost, was ooit een meer, toen een polder, daarna een buitenplaats en toen een zelfstandige gemeente. Van de functie van buitenplaats is nog één overblijfsel te zien: het laatst overgebleven buitenhuis Frankendael. De Watergraafsmeer werd begin jaren zeventig wereldberoemd (in ieder geval in Nederland), omdat daar stadion De Meer lag, waar Ajax zijn grootste triomfen vierde. Tuinstadwijk Betondorp (foto links), onderdeel van de Watergraafsmeer, werd eveneens een begrip; stervoetballer Johan Cruijff groeide er op, net als volksschrijver Gerard Reve. Het zal toeval zijn, maar de wijk is een geliefde plek van schrijvers en andere kunstenaars. Een bekende attractie in de Watergraafsmeer is nog steeds de Jaap Eden kunstijsbaan. Ook het Science Park Amsterdam, waar veel hoogwaardige bedrijvigheid zit, ligt in deze voormalige polder. Bijzonder aan de Watergraafsmeer zijn verder de prachtige groene begraafplaats De Nieuwe Ooster en Park Frankendael. Sfeervol en groen is ook de tuinstadbuurt met dezelfde naam: Frankendael. (bron: amsterdamwoont.nl)

Beschrijving

Dit appartement is niet geschikt voor delers.

Ruim 4-kamer appartement in de levendige Linneausstraat. Leuke winkels, supermarkt, cafe’s en restaurant zijn binnen handbereik! Ook dichtbij winkelcentrum Oostpoort, de dappermarkt, Oosterpark en het gezellige beukenplein.

De badkamer is voorzien van een moderne douche en wastafel, het toilet is separaat. De gehele woning is voorzien van een mooie eiken houten vloer. De woning heeft drie slaapkamers. De woonkamer is erg ruim en licht.

Lees meer

Specificaties

Adres: Linnaeusstraat 102-3, Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 26/10/2021
Huurprijs: € 1.800,-
Bijzonderheden: Foto's zijn van een vergelijkbaar appartement
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12
Energie label: A

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20160602 Linnaeustraat 102 III

blueprint