Linnaeusstraat 102-1 / Oost / €1.675,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Oosterparkbuurt is een buurt met vele verwijzingen naar het rijke verleden. In de 19e eeuw werden er al grote plannen opgezet om Amsterdam flink uit te breiden. Door bezuinigingen toentertijd kwam dit nooit helemaal tot stand. Uiteindelijk werden er wel een aantal zeer fraaie blokken gebouwd rond het Oosterpark. In de jaren zeventig vond er veel stadsvernieuwing plaats in de wijk waarbij er nieuwbouw is bijgekomen in het zelfde authentieke stratenpatroon. In de zomer maanden kunt u heerlijk aan de Amstel genieten van een drankje, tot rust komen in het Oosterpark, of de brug over naar de Pijp. De Oosterparkbuurt ligt onwijs gunstig voor onder andere het openbaar vervoer. Met verschillende metro stations bent u in minder dan 5 minuten op het Amsterdam Centraal en vanaf Station Amstel zit u binnen 20 minuten in Utrecht. Naast de metro vertrekken er ook verschillende trams en bussen in de omgeving. Met ongeveer 5 minuten zit je al op de A10 waarna je gemakkelijk door kan reizen naar o.a. Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Beschrijving

Ruim 3-kamer appartement in de levendige Linneausstraat. Leuke winkels, supermarkt, cafe’s en restaurant zijn binnen handbereik! Ook dichtbij winkelcentrum Oostpoort, de dappermarkt, Oosterpark en het gezellige beukenplein.

Deze woning heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een moderne douche en wastafel, het toilet is separaat. De gehele woning is voorzien van een mooie eiken houten vloer. De woning heeft twee slaapkamers. De woonkamer is erg ruim en licht.

Lees meer

Specificaties

Adres: Linnaeusstraat 102-1
Type: Appartement
Oppervlakte : 85 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 30/01/2021
Huurprijs: € 1.675,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

Plattegrond

Linnaeusstraat 102-I (nieuw)

blueprint