Korte Leidsedwarsstraat 94-B / Centrum / €1.600,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Totaal gerenoveerd 3-kamer appartement op een toplocatie in het centrum van Amsterdam! De woning is voorzien van een open keuken met luxe inbouwapparatuur. Er is een nieuwe badkamer en een apart toilet. De woning is goed geïsoleerd. Tevens beschikt het appartement over twee slaapkamers.

Vanuit de woning bent u op loopafstand van het levendige centrum met vele leuke cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Lees meer

Specificaties

Adres: Korte Leidsedwars
Type: Appartement
Oppervlakte : 65 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: November
Huurprijs: € 1.600,-
Bijzonderheden: De foto's zijn van een vergelijkbare woning
Waarborgsom: 2 keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12 maanden

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

Plattegrond

20180411_Korte Leidsedwarsstraat 94-B_VH-2100

blueprint