Kijkduinstraat 30-2 / West / €1.350,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Beschrijving

Het appartement ligt in een rustige straat in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West. Op loopafstand vindt u o.a. het Westerpark, Westergasterrein, Bos en Lommerweg en Admiraal de Ruijterweg. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft; alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en tal van leuke (buurt)winkels. Deze hippe buurt is volop in beweging en biedt tal van koffietentjes, pop-up stores en diverse hotspots. De verbinding met het openbaar vervoer is erg goed en ook met de auto is de woning gemakkelijk te bereiken.

Dit 3-kamer appartement is onlangs geheel gerenoveerd. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens beschikt het appartement over een houten vloer en een balkon.

Buurt
Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad.(bron: Iamsterdam.com)

Lees meer

Specificaties

Adres: Kijkduinstraat 30-2, 1055 ZH Amsterdam, Nederland
Type: Appartement
Bouwjaar: 1934
Oppervlakte : 60 m2
Aantal slaapkamers: 2
Beschikbaar vanaf: 03/06/2021
Huurprijs: € 1.350,-
Waarborgsom: Twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 28,63
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12
Energie label: A

Plattegrond

20150721 Kijkduinstraat 30 II

blueprint