Kerkstraat 179-H / Centrum / €2.850,- p.m.

Bezichtiging?

+
-

Buurt

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels. (bron: yourlittleblackbook.me)

Beschrijving

Prachtig gerenoveerd dubbel benedenhuis met drie ruime slaapkamers en riante tuin op een toplocatie in het centrum van Amsterdam! De woning is voorzien van een open keuken met luxe inbouwapparatuur. Er is een nieuwe badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel en een apart toilet.

Onze gerenoveerde woningen zijn geheel geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en een energielabel A of B, moderne keuken met cesarstone blad, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en in een aantal gevallen ook een dubbele spoelbak en combi oven. Daarnaast nieuw sanitair, nieuw tegelwerk, volledig geschilderd dan wel gestuct, nieuwe groepenkast, HR Cv-ketel en een eiken lamel parket vloerafwerking.

Ideaal gelegen op loopafstand van het levendige centrum met vele leuke cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Lees meer

Specificaties

Adres: Kerkstraat 179-H, amsterdam
Type: appartement
Oppervlakte : 120 m2
Aantal slaapkamers: 3
Beschikbaar vanaf: 16/01/2021
Huurprijs: € 2.850,-
Waarborgsom: twee keer de kale maandhuur
Service kosten: € 25
Service abonnement: € 7,77
Administratiekosten: € 125
Minimale huurperiode: 12

NOTE: Niet geschikt voor delers, alleen indien u samen een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.